The Brentford Project 

Development by Ballymore

Landscape Architecture by studiohuw

This garden is situated in front of a bakery - Rye by the Water - and is divided into sections by the walkways through the space. A species rich wildflower turf has been laid throughout and has been punctuated with shrubs to add height and structural interest: Viburnum, Hydrangea, Crataegus & Pinus.

 

The turf has also been enhanced with some bold flowering perennials to add more vibrancy. The result is a naturalistic scheme, which is full and fluffy, with specks of colour. The garden is on the bank of the river and this area floods multiple times a year.

PHOTO-2020-04-07-09-13-38.jpg
PHOTO-2020-04-07-09-13-23.jpg
3195efca-3a31-461b-bf08-75ff1de17a1a.JPG
1378db2f-641d-4278-99fc-d3e715d02006.JPG
87551234-53c8-453a-ac9f-23680e69ba71.JPG
3ad5c442-cc82-4db9-8558-c034b7d4593c.JPG
6f23f467-7be8-436a-ad54-e45d87cde612.JPG
7b085db9-25de-46cf-9b2f-467b67556abe.JPG